top of page

CASA AL MARQUET PARADÍS

CASA PER ENTRAR A VIURE AL PONT DE VIOLAMARA

 

Fantàstica Torre amb terreny i meravelloses vistes a Montserrat. A la urbanització Marquet Paradís al Pont de Vilomara,. Casa de 225m2 amb una parcel·la de 800m2. En la planta principal tenim un habitatge totalment en planta, la qual cosa la converteix en un habitatge totalment pràctic. En la zona de nit, trobem 3 habitacions dobles i exteriors i un ampli bany complet amb banyera. En la zona de dia, un meravellós saló-menjador que destaca per ser cantonero, molt lluminós i per la seva bonica xemeneia. Des del saló s'accedeix a l'àmplia terrassa allargada i amb espectaculars vistes panoràmiques Montserrat. En la zona de dia, també disposem d'un safareig/habitació de la bugada, un altre bany amb dutxa i la preciosa i acollidora cuina exterior. En una planta inferior trobem un ampli saló-menjador rústic, amb foc a terra, al costat d'una segona cuina amb rebost independent, i un tercer bany. Tot l'habitatge disposa de calefacció per radiadors de Gas Natural, portes de fusta i sòls de terratzo. A la sortida d'aquesta zona en la planta baixa, tenim una gran zona amb porxo, barbacoa i un gran traster d'ús polivalent. Des del porxo s'accedeix a la gran terrassa, amb les seves increïbles vistes i que dóna accés mitjançant unes escales a un nivell/planta inferior, en el qual se situa actualment un bell hort, un porxo d'aparcament i una condícia. Els 800 m² corresponen a dues parcel·les de terreny juntes i que, per tant, té accés pels dos carrers. Mobles, impostos i despeses de gestió no inclosos.

 

Entradas recientes
Síguenos
bottom of page