top of page

FINCA A BALSARENY 495.000€

Cal Berengueres


 

REF. 00315Z


Descobreix el teu paradís al "Paratge del Molí- Casa Berengueras" a Balsareny! En l'encantador terme municipal de Balsareny es troba una joia immobiliària que no voldràs deixar escapar. Una espectacular finca de SETZE MIL CINC-CENTS VUITANTA-DOS METRES QUADRATS espera que facis realitat els teus somnis de llar. Aquesta propietat compta amb dues precioses cases unifamiliars de l'any 1977 i 1995, envoltades per exuberant natura, i oferint l'equilibri perfecte entre espai i comoditat.


Casa Unifamiliar 1.- Aquesta acollidor habitatge es compon d'una planta semisoterrani, ideal com a garatge, amb 60,84 m² construïts, i una planta baixa perfectament distribuïda per viure, amb 114,61 m² construïts. A més, gaudeix d'una relaxant terrassa de 30 m² que et permetrà gaudir d'impressionants vistes i moments únics en companyia dels teus éssers estimats.


Casa Unifamiliar 2.- La segona casa unifamiliar és igualment encantadora. Amb una planta semisoterrani que ofereix espai per a garatge, cambra de calefacció i traster, i una planta baixa de 103 m² construïts, aquesta casa et brinda un ambient càlid i confortable per viure. A més, un pintoresc porxo d'11,7 m² a la planta semisoterrani i una àmplia terrassa de 30 m² a la planta baixa et conviden a gaudir al màxim de cada dia.


Estàs llest per viure al "Paratge del Molí Casa Berengueras"? No deixis passar aquesta oportunitat única de ser propietari d'un paradís a Balsareny!


Mobles, impostos i despeses de gestió no incloses.


 Entradas recientes
Síguenos
bottom of page